Cultura i patrimoni

“Una visió del nostre llegat”
També som especialistes en… 

Realitzam reportatges i documentals sobre temes relacionats amb la cultura, les tradicions, el patrimoni o la història de les Illes. Hem realitzat produccions per a la televisió, per a institucions públiques i per a empreses.

La darrera producció en aquesta línia és el book trailer del llibre L’anell del capità Llull, de Miquel Àngel Llauger (Lleonard Muntaner Editor):

També hem treballat en l’àmbit de la cooperació i la solidaritat, viatjant als campaments sahrauís amb el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, realitzàrem els audiovisuals de celebració dels 15 anys del Fons Menorquí de Cooperació i hem treballat per a l’ONG OIKOS.

Amb el Fons Menorquí col·laborarem en un ambiciós projecte de sensibilització que culminà en la gravació de quatre espots de sensibilització.

Al programa L’Aguait s’han realitzat diversos reportatges sobre campanyes de comerç just de s’Altra Senalla, iniciatives de Medicus Mundi, Enginyeria Sense Fronteres, AMADIP-ESMENT, Fundació Deixalles o Mater Miresicordia.

Principals produccions sobre cultura i patrimoni

  • Sort i ventura: Un documental per a IB3 Televisió sobre les fetes de Sant Joan de Ciutadella de Menorca, centrat en el més desconegut de la festa, mostrant els seus preparatius a través de diversos personatges claus: Sort i ventura
  • Espots de sensibilització per al Fons Menorquí de Cooperació: 4 espots i un reportatge sobre el projecte de sensibilització. (2010), que es vàrem
    presentar a Ciutadella el mes de desembre de 2010 i es varen emetre per IB3 el Nadal 2010-2011. 

  • La Serra de Tramuntana, paisatge cultural: Audiovisual amb el qual es va presentar la candidatura de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial davant la UNESCO. Produït per al Consell de Mallorca l’any 2008. La serra de Tramuntana, paisatge cultural
  • Diversos reportatges al programa L’Aguait (Televisió de Mallorca, 2007-2011): reportatges de comerç just, sobre la Granja Escola de Mater Misericordiae, campanya “Practica l’off” d’Enginyeria sense fronteres i Medicus Mundi, campanya de l’aigua als països del sud, tallers d’AMADIP-ESMENT, etc.
  • 15 anys del Fons menorquí de Cooperació. Audiovisual conmemoratiu del 15è aniversari del “Fons Menorquí de Cooperació”, organisme de cooperació de les institucions menorquines (Consell de Menorca i ajuntaments). Abril 2009.
  • 15 anys del Fons mallorquí de Cooperació i Solidaritat. Audiovisual conmemoratiu del 15è aniversari del “Fons Mallorquí de Cooperació i Solidaritat”, organisme de cooperació de les institucions mallorquines (Consell de Mallorca i ajuntaments). Octubre 2008.
  • Veus del desert. 30 anys d’exili del poble sahrauí. (37 min), en col·laboració amb l’ONG Oikos. Subvencionat per la Direcció General de Cooperació i la Conselleria d’Educació. Reportatge sobre la vida als campaments saharauís, amb els testimonis dels protagonistes de la història d’aquest poble. 2006. Distribuït als centres educatius i presentat a debat i conferències.