Equip humà

“Persones compromeses”

Miraprim compta amb un ampli ventall de professionals de tots els àmbits del sector àudiovisual: realitzadors, guionistes, locutor, tècnics de so… Disposam d’un equip propi i d’altres col·laboradors. Tots tenen en comú la passió per la feina, l’estimació i el compromís amb l’entorn i el patrimoni.

Diego Villalonga

Diego Villalonga

Diego Villalonga (Ciutadella, 1963) Des de l’any 2.000 ha treballat com a operador de càmera, realitzador i editor de programes de televisió, reportatges i produccions audiovisuals. Es va embarcar al vaixell científic Hespérides i va ser el realitzador i editor del documental 60º Latitud Sud, sobre l’expedició dels científics mallorquins a L’Antàrtida, així com de l’àudiovisual La Serra de Tramuntana, paisatge cultural, amb el qual el Consell de Mallorca presentà la candidatura de la Serra com a Patrimoni Mundial de la UNESCO o el documental Sorti i Ventura (IB3TV, 2011), sobre les festes de Sant Joan de Ciutadella.

Ha produït i realitzat els programes de televisió Ecominuts (Televisió de Mallorca, 2006-7), L’Aguait (Televisió de Mallorca, 2007-11) i Tira tira (IB3TV, 2013-15).
És càmera submarina i operador titulat de dron.
L’any 2008 va rebre el Premi Medi Ambient del Consell de Mallorca en la categoria de periodisme.

Aina Llauger

Aina Llauger

Aina Llauger (Palma, 1968) Des de l’any 2.000 ha treballat com a productora, directora i guionista de programes de televisió i nombrosos reportatges i produccions audiovisuals educatives i divulgatives sobre temàtica ambiental.

Va ser directora i guionista del documental 60º Latitud Sud, sobre l’expedició dels científics mallorquins a L’Antàrtida, així com de l’àudiovisual La Serra de Tramuntana, paisatge cultural, amb el qual el Consell de Mallorca presentà la candidatura de la Serra com a Patrimoni Mundial de la UNESCO. Va dirigir i fer els guions dels programes de televisió Ecominuts (Televisió de Mallorca, 2006-7), L’Aguait (Televisió de Mallorca, 2007-11) i produix i es responsable de guions i continguts del programa Tira tira (IB3TV, 2013-15).

L’any 2008 va rebre el Premi Medi Ambient del Consell de Mallorca en la categoria de periodisme.

Rafel Gómez

Rafel Gómez

Rafel Gómez treballa als dos costats de la càmera, com a operador de càmera i realitzador, i també com a director i presentador al programa d’IB3TV, Tira Tira.

Des de 2008 realitzà reportatges per al programa l’Aguait, inclosos els especials sobre l’Expo de Saragossa, els tramvies d’Europa o el programa número 100. També ha realitzat i editat els espots de sensibiltzació del Fons Menorquí de Cooperació i ha participat al rodatge dels documentals El gerret, un peix d’hivern i El carril de la discòrdia. Realitzador del documental de Miraprim Sort i ventura (IB3TV, 2011)

Juan Antonio Silva

Juan Antonio Silva treballa com a operador de càmera i, especialment, en l’àmbit de l’edició, la postproducció de vídeo i el grafisme.

Amb Miraprim ha col·laborat en diversos rodatges i en l’elaboració del disseny i grafisme d’El gerret, un peix d’hivern. És l’editor i realitzador del programa Tira tira d’IB3TV.

Tarek Serraj

És realitzador, director de fotografia, operador de càmera. Amb MIRAPRIM ha treballat en la realització del programa Tira tira (IB3TV).

Albert Martín

Operador de càmera, realtitzador, director de fotografia. Amb MIRAPRIM ha treballat en la realització del programaTira tira (IB3TV).

Xim Terrassa

Tècnic de gravació de so i de posproducció de so. Treballa com a tècnic de so del programa Tira tira d’IB3TV.

Guillermo Paz

Guillermo Paz
Guillermo Paz ha treballat a gairebé tots els àmbits del sector audiovisual: la publicitat, els reportatges, corresponsalies, vídeo corporatiu, documentals…

A les illes ha fet de director de fotografia de sèries com Illencs o Catavents. Amb Miraprim ha treballat en la direcció de fotografia dels espots de sensibilització del Fons Menorquí de Cooperació i ha realitzat diversos reportatges per al programa l’Aguait. Director de fotografia del documental Sort i Ventura. Amb Miraprim també ha treballat en l’equip de gravació del programa d’IB3TV Tira tira.

Joan Feliu “Xanin”

Joan Feliu "Xanin"

Joan Feliu és músic, compositor de bandes sonores, tècnic de gravació de so directe, de postproducció d’audio, mesclador…

Treballa per una gran diversitat de produccions audiovisual. Disposa d’estudi propi.

Pep Lluís Fornés

Pep Lluís Fornés és locutor.

Dóna veu a falques publicitàries per a ràdio i televisió, reportatges, documentals i tot tipus de produccions audiovisuals.